Russell Hobbs 18986-56 Manuel Page 56

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 72
  • Table des matières
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 55
56
24 Húzza ki a fogantt, majd távolítsa el a fogantyút a fedőről.
25 Emelje fel a fedelet finoman a tálról – ügyeljen arra, hogy a cseppek a kancsóba essenek.
26 Az aprítót csak a műanyag részeinél emelje fel.
C MÉRŐPOHÁR
27 A felénél jobban ne töltse meg a mérőpoharat.
28 Helyezze azt stabil, sima munkafelületre, és tartsa a szabadon lévő kezével.
29 Ne emelje fel a munkafelületről és tartsa a kezében – ha megcsúszik, megsértheti magát.
C ÁPOLÁS ÉS KARBANTARTÁS
30 Kapcsolja ki a készüléket és húzza ki a konnektorból.
31 Óvatosan bánjon a késekkel – ne érjen hozzájuk közvetlenül, használjon műanyag kefét.
32 Finom, nedves ruhával törölje át a fogantyú felületét.
33 A mixerrúd kés felőli végét meleg szappanos vízben tisztítsa meg műanyag kefével.
34 Mossa el a habverőt, az aprítót, a tálat és a mérőpoharat meleg, mosószeres vízben.
35 Törölje le a habverő tartót és a kancsó fedelét egy nedves ruhával.
36 Próbálja meg szárazon tartani őket, mivel ezek tartalmazzák a habverő és a tál
sebességváltóit.
W
KÖRNYEZETVÉDELEM
Hogy elkerülje az elektromos és elektronikus termékekben levő veszélyes anyagok által
okozott környezeti és egészgügyi problémákat, az ilyen jellel jelölt készülékeket nem szabad a
szét nem válogatott városi szemétbe tenni, hanem össze kell gyűjteni, újra fel kell dolgozni és
újra kell hasznosítani.
receptek
h = maroknyi
c = gerezd
koriander pesz
2 h koriander levelek
2 c fokhagyma
60 g fenyőmagok
125 m olívaolaj
60 g reszelt parmezán
Mixelje össze a koriandert, a fokhagymát, fenyőmagvakat és az olaj felét, míg sima nem lesz.
Tegye át egy nagy tálba. Keverje bele a parmezánt. Adjon hozzá olajat, hogy a megfelelő állagú
legyen: Mártáshoz: sűrű. Bevonathoz: közepes. Tészta szószhoz: híg.
recepteket weboldalunkon talál:
http://www.russellhobbs.com/ifu/550931
Vue de la page 55
1 2 ... 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 ... 71 72

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire