Russell Hobbs 18986-56 Manuel Page 23

  • Télécharger
  • Ajouter à mon manuel
  • Imprimer
  • Page
    / 72
  • Table des matières
  • MARQUE LIVRES
  • Noté. / 5. Basé sur avis des utilisateurs
Vue de la page 22
23
29 Løft det ikke fra arbejdsoverfladen for at holde det i hånden – hvis det glider skader du dig
selv.
C PLEJE OG VEDLIGEHOLDELSE
30 Sluk for apparatet og træk stikket ud.
31 Vær yderst forsigtig med klingerne – undgå direkte kontakt med dem, og brug i stedet en
nylon opvaskebørste.
32 Tør håndtagets overflade med et blød, fugtig klud.
33 Rens klinge-enden af stavblenderen med en nylonbørste og varmt sæbevand.
34 Vask piskeris, hakker, skål og bægerglas i varmt sæbevand.
35 Tør piskerisholderen og blenderglasset af låg med en fugtig klud.
36 Forsøg at holde disse dele tørre da de indeholder gearhus til pisker og skål.
W
MILJØBESKYTTELSE
Elektriske og elektroniske apparater, der er mærket med dette symbol, kan indeholde
farlige stoffer, og må ikke bortskaffes med husholdningsaffald, men skal afleveres på en dertil
udpeget lokal genbrugsstation for at undgå skade på miljø og menneskers sundhed.
opskrifter
h = håndfuld
c = fed
koriander pesto
2 h korianderblade
2 c hvidløg
60 g pinjekerner
125 m olivenolie
60 g Parmesan, revet
Bearbejd koriander, hvidløg, pinjekerner og halvdelen af olien til det er jævnt. Hæld det over i en
stor skål. Rør parmesanen i. Tilsæt olien for at tilpasse konsistensen: Til dip: tyk. Til fyld: mellem.
Til pastasauce: tynd.
du kan finde opskrifter på vores webside:
http://www.russellhobbs.com/ifu/550931
Vue de la page 22
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 71 72

Commentaires sur ces manuels

Pas de commentaire